Om os

Høj kvalitet og god service er nøgleordene for vores køkkenfirma. Vi har renoveret og fremstillet nye køkkener i over 25 år til kunder i København og på resten af Sjælland. Vi lægger vægt på en personlig betjening, og vi har derfor altid vores kunder i centrum. Dette er med til at sikre, at vi skaber lige præcis de køkkener, som vores kunder drømmer om. CN Trading er ejet af Carsten Nielsen, der har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.

Vi fremstiller køkkener fra bunden i gode materialer, men vi kan også give dit køkkenet et ansigtsløft med nye låger og en ny bordplade. Vi laver selv skræddersyede løsninger til dit køkken. Lad os høre fra dig, når dit køkken skal have fornyet liv.

 

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Professionelle medarbejdere

Vi har samlet et stærkt team af fagudlærte medarbejdere, der alle har stor ekspertise inden for køkkener. Alle vores medarbejdere kan give dig en kompetent rådgivning i, hvilken løsning der er den bedste i forhold til dit køkken. Dette gælder både ved køkkenrenoveringer og design af helt nye køkkener.

Høj service og hurtig levering

Vi arbejder hurtigt og effektivt men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for løbende at rydde op efter os, så der opstår mindst muligt byggerod og snavs i boligen. Vi kan udføre de fleste køkkenrenoveringer på 1-3 dage, mens et helt nyt køkken typisk tager et par uger.

Totalentreprenør

Vi har et godt samarbejde med en række forskellige leverandører og håndværkere, og vi tilbyder gerne at være totalentreprenør på dit nye køkken. Som totalentreprenør står vi for at koordinere og kontakte de håndværkere og leverandører, der skal anvendes til opgaven. Det gør processen meget nemmere for dig i og med, at du kun har en enkel person, du skal kontakte i forbindelse med dit nye køkken.

Sidebar