Køkkenrenovering

Køkkenrenovering og køkkenfornyelse

Vi udfører køkkenrenovering nye låger, skuffer og bordplader 

Trænger dit køkken til at blive fornyet? Så kan en køkkenrenovering eller køkkenfornyelse være en god løsning. Det er oftest en hurtigere og mere rentabel løsning end at investere i et helt nyt køkken. Hos CN Trading kan vi skabe nye fronter og bordplader til dit køkken på Sjælland, så det fremstår som nyt. Vi har over 25 års erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene renoveret mange forskellige køkkener, store som små. Vi holder til i København, men vi udfører køkkenrenoveringer på hele Sjælland.

Hør mere om køkkenfornyelse og køkkenrenovering på Sjælland

Kontakt os i dag på telefon +45 43 53 25 26 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for køkkenrenovering og køkkenfornyelse på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Få dit drømmekøkken på kort tid

Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os skabe det køkken, du drømmer om. Vi kan udforme og skifte låger, bordplader, skuffer eller hele køkkenet, hvis det ønskes. En køkkenrenovering og køkkenfornyelse tager ofte ikke mere end 2-3 dage, og hvis det kun er låger og skuffer, der skal udskiftes, kan det i de fleste tilfælde gøres på en enkel dag. Hos CN Trading sætter vi en ære i at levere et godt håndværk, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde.

Nye køkkenlåger

 

Vi står for det hele!

Når du vælger CN Trading til at stå for din køkkenrenovering og køkkenfornyelse på Sjælland, kan du blot læne dig tilbage og se på at arbejdet bliver udført. Til de opgaver vi ikke selv kan løse, har vi et tæt samarbejde med en række håndværkere, der står klar til at hjælpe. Vi sørger for at tage kontakt og koordinere med disse, så du ikke skal bruge tid på dette. Vi tilbyder altid 2 års reklamationsret på vores produkter.

Få et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering og køkkenfornyelse her

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på din køkkenrenovering eller køkkenfornyelse? Så kontakt os gerne på telefon +45 43 53 25 26, via mail: info@cntrading.dk, eller gennem vores kontaktformular. Vi står klar til at tage imod din henvendelse og fortælle dig om dine muligheder. Vi kan give dit køkken fornyet liv med flotte låger, skuffer og en smuk bordplade.

Se flere billeder i vores galleri.

Sidebar