Bordplader

Ny bordplade til dit køkken

Bordpladen er en central del af ethvert køkken. Hvis du overvejer at købe nyt køkken, kan det være værd at undersøge muligheden for at købe en ny bordplade og eventuelt nye køkkenlåger og skuffer, som alternativ. Vi har over 25 års erfaring inden for køkkenrenovering og kan rådgive om valget af ny bordplade – samt levere og montere den ønskede plade. Herunder kan du se eksempler på nogle af de mest populære bordplader. Vi har markedets bredeste udvalg i bordplader. I alle tænkelige materialer.

Få en uforpligtende samtale om bordplader til dit køkken i dag på telefon +45 43 53 25 26.

Vi skaber bordplader fra bunden

Ønsker du en ny bordplade til dit køkken, kan du med fordel finde hjælp hos CN Trading. Vi kan hjælpe med at lave en speciallavet bordplade, som passer lige ind i dit køkken, både på mål, men også i forhold til farve og materiale. Vi tilbyder således skræddersyede løsninger på bordplader, hvorfor vi heller ikke renoverer gamle.

Skal vi hjælpe dig med en god løsning til en ny bordplade, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular nedenfor eller skrive en mail til info@cntrading.dk. Her kan du beskrive dine ønsker, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Hele eller dele af dit køkken

Vi laver ikke bare bordplader. Vi kan hjælpe med køkkenrenovering og køkkenfornyelse af hele dit køkken, hvis du ønsker en total udskiftning af alle elementer. Langt hen ad vejen kan nye skuffer og låger give indtrykket af at have fået et nyt køkken, hvorfor vi også anbefaler dette til kunder. Læs meget mere om, hvordan vi renoverer og fornyer køkkener her.

Køkkenrenovering

 

Eksempler på bordplader

Sidebar