Låger

Køkkenlåger

Nye låger til køkken Sjælland

Drømmer du om et nyt køkken eller nye låger til køkken på Sjælland? En udskiftning af køkkenlåger vil ofte give følelsen af at have fået et nyt køkken – blot til en væsentlig lavere pris. Herunder kan du se nogle eksempler på de køkkenlåger, som du kan bestille hos os. Vi har mulighed for at skaffe stort set alle udformninger og farver, så fortæl os endelig om dine ønsker. Du ønsker garanteret et kvalitetsprodukt, når du handler med os. Lad os tage en snak om dine muligheder.

Kontakt os

 

Hør mere om nye låger til køkken Sjælland

Drømmer du om smukke nye køkkenlåger, måske i en flot farve, i naturligt træ, med enestående udskæringer eller andet? Hos CN Trading kan vi imødekomme man forskellige ønsker, og derfor kan vi helt sikkert også møde dine køkkendrømme. Få en uforpligtende samtale om dine nye køkkenlåger i dag på telefon +45 43 53 25 26.

Få et uforpligtende tilbud

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Skift alle låger på én gang

Hvis man kun skifter en enkelt eller to låger, er det ikke muligt at ramme den nøjagtige farve, som resten af køkkenet fremtræder i. Derfor tilbyder vi kun udskiftning af alle låger på en gang. Resultatet bliver simpelthen ikke godt, hvis man forsøger at ramme en knækket hvid, der er afbleget af 10 års sol og slid.

Vi leverer og monterer låger efter mål – og alle køkkenlåger bliver specialproduceret.

Priseksempler:
60 cm bred, hvidmalet låge = 765 kr.

Linoleumslåge (mange forskellige farver) = 995 kr.

Indhent et godt tilbud på nye flotte låger, ved enten at udfylde vores kontaktformular ovenfor, eller ved at skrive en mail til os på: info@cntrading.dk.

 

Eksempler på køkkenlåger

 

Nye design

 


 

Hvid laminat med trækant solid core


 

Finer låger med ægte træfiner


 

Sidebar